Tisztelettel köszöntöm Önt a Silocem Kft. tulajdonosa és munkatársai nevében!

A Silocem Kft. Magyarországon kiemelkedő helyet foglal el a szállítmányozó vállalatok között. Az évek során jelentős tapasztalatra tettünk szert. Munkatársaink hosszú évek óta dolgoznak nálunk, a megszerzett tapasztalatukat a jövőbeli munkáik során felhasználják, bővítik. Eszközparkunk viszonylag fiatal, melyet új beruházásokkal folyamatosan fejlesztünk. Szállítási kapacitásunk több százezer tonna ömlesztett anyag évente.  Legnagyobb megrendelőnk a CRH Magyarország Kft., többéves sikeres kapcsolat van a hátunk mögött.

Életünk másik jelentős szereplője  a mészmű, amellyel szintén kölcsönös kapcsolatot ápolunk. Megalakulásunk óta szintén Megrendelőnk a Calmit Hungária Kft. A Calmit Kft. Magyarország egyik jelentős mészműje. Az általa előállított mészport az ország több településére szállítjuk. A közösen eltöltött évek alatt tapasztalatot szerezhettünk a speciális szállítási feladatok végrehajtásából.

Mindkét jelentős Társaság életében nem csak a késztermék kiszállításában veszünk részt, hanem biztosítjuk az alapanyag-ellátásukat is. Jelen vagyunk a mészkő és a márga, a pernye, a pirit, a gipsz és sok más segéd- és alapanyag beszállításában, adagolásában. Jelentős logisztikai feladatot veszünk le a két cég válláról.

A ömlesztett áruszállító tevékenységünket 14 darab szerelvénnyel végezzük. A szerelvények átlagéletkora 6 év alatti. A vontatók Mercedes Benz és DAF, a félpótkocsik Feldbinder típusúak. Szállítási kapacitásunk 200.000 tonna évente. Rendelkezünk továbbá billencs félpótkocsis szerelvényekkel (2 darab), billencs teherautó és tandem pótkocsis szerelvényekkel (2 darab), 4 tengelyes billencs teherautókkal (6 darab) és munkagépekkel (5 darab). Az eszközeink nagy része nemzetközi GPS alapú flottakövetési rendszerrel van ellátva, így az arra jogosultak on-line tudják követni a járműveink mozgását, pontosabbá téve a logisztikai tervezést.

Komoly energiát fordítunk járműveink cseréjére, szinten tartására. Ehhez kapcsolódik a javítóműhelyünk, amely képes a folyamatos karbantartások és futó- illetve nagyjavítások elvégzésére.

A hosszú évek tapasztalata, a folyamatos továbbképzések segítenek minket, hogy a jelentkező elvárásoknak mindenkor eleget tudjunk tenni. Munkatársaink nemcsak a vevők által meghatározott, hanem az elvárt minőséget teljesítik.

A Társaság erősségei közé tartozik, hogy vezetése, valamint munkavállalói gárdája széleskörű, több éves tapasztalattal rendelkezik. A területek elkülönülése lehetővé teszi, hogy minden vezető munkatárs a saját területére tud koncentrálni, és így feladatait a legjobb tudása szerint látja el.